Om

Alle dage har jeg elsket at fordybe mig i processen at hjælpe andre mennesker til at finde frem til noget bedre i deres liv. At blive en bedre udgave af sig selv. Mine store interesser er sundhed, rådgivning, kontakt, nærvær og udvikling. Derfor arbejder jeg også med en paraply af forskellige tilbud.

I 2016 tog jeg uddannelsen som ansigtsrefleksterapeut. Metoden kaldes også facialterapi eller ansigtszoneterapi, og den analyserer og behandler på en og samme tid, både fysiske og psykiske ubalancer/dysfunktioner i kroppen.

Efterfølgende er jeg oplært af Lone Sørensen i at give behandlingen Cosmo Facial, som er lige dele hudbehandling og velvære. En behandling, der går dybere end japansk lifting, for du får en ansigtsbehandling, der går ind i systemet og genopretter skaden, hvor denne er opstået. Udover det, masseres masker med hvid jord og salt ind i huden, så huden bedre optager de mineraler og salte, den har behov for.

Jeg har også taget efteruddannelse i Bipolar Refleksterapi, der behandler i dybden på psykiske ubalancer samt Lymfe drænage, der er særligt god for udrensning af kroppen og Tibetansk Neuro Fod, der i samme stil som Refleksterapi i ansigtet er god for fysiske smerter, sportsskader og udstrækning af kroppen via nervestimulering.

I 2015 tog jeg kurset Japansk Lifting. En særligt god form for forkælelse og samtidig et naturligt ansigtsløft. På ganske få behandlinger vil du kunne se huden blive mere smidig og strammes op, få mere glød og frisk teint.

Siden 2012 har jeg studeret Rosenmetoden. En særlig teknik, der gennem nærvær og opmærksomhed på muskelspændinger og åndedræt, afhjælper smerter og psykiske udfordringer/minder. Uddannelsen har lært mig hvordan man bliver en god, nærværende og lyttende behandler. Jeg forventer at afslutte denne uddannelse i 2019-20.

Jeg er uddannet kostvejleder, og udover mit arbejde med private klienter, arbejder jeg frivilligt som sundhedsinstruktør i organisationen FitforKids. Her træner jeg overvægtige/inaktive børn mellem 7-14 år og tager ud og giver deres familier kostvejledning. Nogle gange er det små dårlige vaner, der skal justeres, og andre gange er det en hel families livsstil, der skal ændres.

Jeg har også i daglig kontakt med børn fra 4.-9. klasse på Vesterbro Ny Skole, hvor jeg sammen med 4-8 børn sørger for mad fra EAT til resten af skolen. Det bliver til mange gode snakke om mad, sundhed og vaner.

Jeg har en hjemmeside www.sundhverdag.dk, hvor du kan finde gode nemme opskrifter til hverdagsmad og læse mere om kostvejledning.