Om

Alle dage har jeg elsket at fordybe mig i processen at hjælpe andre mennesker til at finde frem til noget bedre i deres liv. At blive en bedre udgave af sig selv. Mine store interesser er sundhed, rådgivning, kontakt, nærvær og udvikling. Derfor arbejder jeg også med en paraply af forskellige tilbud.

I 2016 tog jeg uddannelsen som Ansigts Refleksterapeut. Metoden kaldes også facialterapi eller ansigtszoneterapi, og den analyserer og behandler på en og samme tid både fysiske og psykiske ubalancer/dysfunktioner i kroppen.

Efterfølgende er jeg oplært af Lone Sørensen i at give behandlingen Cosmo Facial, som er lige dele hudbehandling og velvære. En behandling, der går dybere end japansk lifting, for du får en ansigtsbehandling, der går dybere og genopretter skaden, hvor denne er opstået. Udover det, masseres masker med hvid jord og salt ind i huden, så huden bedre optager de mineraler og salte, den har behov for.

Jeg har også taget efteruddannelse i Bipolar Refleksterapi, der behandler psykiske ubalancer i dybden samt Lymfedrænage, der er særligt god for udrensning af kroppen og Tibetansk Neuro Fod, der i samme stil som Refleksterapi i ansigtet er god for fysiske smerter, sportsskader og udstrækning af kroppen via nervestimulering.

I 2015 tog jeg kurset Japansk Lifting. En særligt god form for forkælelse og samtidig et naturligt ansigtsløft. På ganske få behandlinger vil du kunne se huden blive mere smidig og strammes op, få mere glød og en frisk teint.

Siden 2012 har jeg studeret Rosenmetoden af amerikanske Marion Rosen. En særlig teknik, der gennem nærvær og opmærksomhed på muskelspændinger og åndedræt, afhjælper smerter og psykiske udfordringer/minder. Uddannelsen har lært mig at blive en god, nærværende og lyttende behandler. Jeg forventer ikke at afslutte denne uddannelse foreløbig, da Ansigts Refleksterapien med årene er blevet mit hovedfokus.

Jeg er uddannet kostvejleder og har udover mit arbejde med private klienter, arbejdet frivilligt som sundhedsinstruktør i organisationen FitforKids. Her trænede jeg overvægtige/inaktive børn mellem 7-14 år og gav deres familier kostvejledning. Nogle gange var det små dårlige vaner, der skulle justeres, og andre gange en hel families livsstil, der skal ændres.

Jeg har også arbejdet for EAT skolemad hvor jeg var i daglig kontakt med børn fra 4.-9. klasse på Dyvekeskolen og Vesterbro Ny Skole, hvor jeg sammen med 4-8 børn sørgede for økologisk og lækker frokost. Det bliver til mange gode snakke om mad, sundhed og vaner.

Jeg har en hjemmeside www.sundhverdag.dk, hvor du kan finde gode nemme opskrifter til hverdagsmad.