Ansigts Refleksterapi

Ansigts Refleksterapi er en effektiv behandlingsmetode, der hjælper dig af med symptomer, fysiske smerter og hovedparten af alle sygdomme. Ligesom vi har reflekszoner på fødderne og i håndfladerne, findes de også i ansigt og på skalp. Der arbejdes med disse reflekszoner samt energibaner (meridianer) og centralnervesystem.

Ansigts Refleksterapi er et avanceret behandlingssystem, der skiller sig ud fra mange andre, ved at årsagsbehandle, i stedet for kun at symptombehandle.

Metoden er blid, og selvom der anvendes mere faste tryk og strøg i behandlingen, opfattes den utrolig afslappende og afstressende for de allerfleste.

Ansigts Refleksterapi behandler hele kroppen via manuel stimulering af reflekszoner og punkter i ansigtet. Hermed forbedres kroppens organiske, fysiske og psykiske ubalancer, så kroppen på en måde genstartes og hjælpes i processen at vende tilbage til sin oprindelige sunde form.

Ansigts Refleksterapi er et komplekst behandlingssystem, der er testet og brugt gennem mange år med utrolig gode resultater. Metoden er sammensat af både urgammel og den nyeste viden fra flere dele af verden, og formålet er at forebygge sygdomme, og samtidig behandle årsagen til at symptomer og/eller sygdomme er opstået.

Ved den manuelle stimulering af punkter og reflekszoner påvirkes centralnervesystemet, kroppens meridianer, blod og lymfekredsløb, så både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystem fungerer bedre. Både kroppens indre og ydre forhold forbedres, og dermed opnår man et meget målrettet, hurtigt og positivt resultat.

Med Ansigts Refleksterapi er det muligt at opnå forbedringer for alle symptomer, sygdomme, muskelsmerter, spændinger samt stressrelaterede problemer. Behandlingen kan også anvendes som et led i genoptræning af alle typer hjernedysfunktioner.

Alle behandlinger vurderes og sammensættes individuelt til hver enkelt klient. De fleste mennesker har forskellige ubalancer i kroppen uden at vide det, og du vil efter behandling mærke et markant større velvære.

Ansigts Refleksterapi er noget for dig, der har

  • Problemer med mave/tarm/fordøjelse
  • Symptomer af hormonel ubalance (PMS, fibromer, endometriose, menopause, migræne mm)
  • Gigt, allergier, hudsygdomme eller muskelsmerter
  • Problemer med at koncentrere dig, lider af stress, søvnløshed eller depression
  • Svære lidelser som Demens, MS, Alzheimers og Parkinsons

Din hjerne kan skabe nye hjerneceller, danne nye forbindelser og ændre strukturen af eksisterende forbindelser. Din hjerne tilpasser sig til den måde, den bliver anvendt på og ændrer sig efter behov. Men via stimulering kan man også påvirke hjernens plasticitet.

Ansigts Refleksterapi Sorensensistem™ er blevet udviklet over de sidste 30 år af den internationalt anerkendte danske zoneterapeut, Lone Sørensen, som har vundet flere internationale priser for hendes utrættelige og eminente arbejde indenfor refleks- og zoneterapi for bl.a. sen- og hjerneskadede personer. Læs mere på https://www.internationalreflexology.com/reflexologiafacial/da/