Fertilitetsproblemer

Vil du være gravid?
Mange kvinder oplever at det er svært at blive gravide, og der er ikke noget mere frustrerende, når man nu har planlagt og sat sig i hovedet, at det skal ske ’sooner than later’ ik?!
Det er lidt en sorg og også meget stressfuldt, hver gang du får menstruation, og ingen af disse tunge følelser hjælper processen når du vil være gravid.

Du kan med Ansigt Refleksterapi opnå at få reguleret dine hormoner og få hjælp til rette op på de ubalancer der er i din krop, som gør at du ikke bliver gravid.

Med behandlingen Hormon Refleksterapi arbejder jeg på ansigt og fødder på punkter for livmoder, æggestokke, lever og hormonsystemet, så der bliver rettet på det kemiske og hormonelle system, der styrer din krop. De fleste gange er det godt for begge kommende forældre at få behandlinger.
En behandling varer 75 minutter.

1. besøg varer 2 timer og koster 850 kr. Her udfylder du et skema og vi taler om behandlingsprogrammet og du får din første behandling.

Infertilitetspakke kvinder – 10 behandlinger a 75 minutter: 6999 kr.
Infertilitetspakke mænd – 4 behandlinger af 60 minutter: 2499 kr.

Jeg tilbyder også muligheden, at du kan få et 5-ugers detoxprogram, der renser kroppens organer og indre kemi, så du er din bedste udgave, når du skal til at bære et barn i kroppen i 9 måneder. Give din baby den bedste start på livet. Dette skal helst gøres inden du bliver gravid.

5 behandlinger på 5 uger a 40 minutters varighed 2300 kr.

Lige nu får du en gratis pdf med opskrifter, der passer præcis til udrensning af de organer vi arbejder med i løbet af de fem uger, værdi 599 kr.