Om

Alle dage har jeg elsket at fordybe mig i processen at hjælpe andre mennesker til at finde frem til noget bedre i deres liv. At blive en bedre udgave af sig selv. Mine store interesser er sundhed, rådgivning, kontakt, nærvær og udvikling. Derfor arbejder jeg også med en paraply af forskellige tilbud.

I februar 2016 afsluttede jeg uddannelsen som Ansigts Refleksterapeut. Efterfølgende er jeg oplært af Lone Sørensen i mange nicher, som bl.a. hormonsystemet, stress/traume, lymfedrænage, behandling for kræft, øjensygdomme, Parkinsons, MS, Demens og Alzheimers, Vagusnerven, børn med særlige behov (ADHD), tinnitus, fibromyalgi mm.

Min interesse for at lære nyt strækker sig langt, og jeg er altid på udkig efter nye gode metoder, der kan hjælpe mine klienter.

 

 

 

 

 

Mentaltræning og coaching er et andet af mine arbejdsområder. Jeg finder stor tilfredsstillelse i at se andre menneskers potentiale, inspirere og hjælpe mine klienter til at mærke både sig selv, men også hvad der driver dem inderst ind, og derefter i samarbejde finde vejen frem til det mål, der kan synes uopnåeligt på egen hånd. Hvad enten det er et nyt job eller at sætte grænser, eller at være kærlig overfor sig selv og sine børn. Målene er altid forskellige og rejsen er altid unik og personlig.

Jeg er uddannet Kostvejleder og har, udover private klientforløb, arbejdet frivilligt i 2 år som sundhedsinstruktør i organisationen FitforKids. Her trænede jeg overvægtige/inaktive børn mellem 7-14 år og gav deres familier kostvejledning i hjemmet. Nogle gange skulle små dårlige vaner justeres, og andre gange en hel families livsstil, der skulle ændres. Jeg har også en hjemmeside www.sundhverdag.dk, hvor du kan finde gode nemme opskrifter til hverdagsmad. 

Jeg forhandler kosttilskud, helseprodukter og Omega-3 fra det norske firma EQology. Jeg tror på, at sundhed starter indefra, med den rigtige kost og det rigtige mind-set. Vores sundhed er den bedste gave vi kan give os selv, og vores familie.

Jeg vil glæde mig til at møde dig!