Immunforsvar

Dit immunforsvar

Noget af det vigtigste ved Ansigts Refleksterapi er at booste immunforsvaret og gøre kroppen stærkere. Vi viser den vejen til at arbejde med og regulere de ubalancer, der findes i kroppen.

Ubalancer kan komme lige fra fødslen, ja endda inden, fordi vi allerede som foster er modtagelig for de følelsesmæssige udsving vores mor måtte have. Herefter opstår de hver gang vi oplever modgang, traumer og svære udfordringer i livet. Lidt efter lidt påvirkes vores organer, nervesystem og energien i kroppen, fordi vores hormoner reagerer på ET SPLITSEKUND hver gang vi bliver rigtig kede af det, vrede, frustrerede, bange, stressede eller er i sorg.

Ansigts Refleksterapi er suverænt til at bringe kroppen tilbage i balance. Du føler en ro, der ellers er svær at komme frem til selv. Nogle sammenligner det med en times meditation eller yoga, men her nyder du bare og modtager. Man kan mærke det i kroppen, ofte er man meget træt bagefter, men oftest føles det blot som velbehag, og som om både din fysiske og psykiske krop har fået lige den opmærksomhed den trængte til. Er du meget stresset, vil du også opleve at du slipper for den mentale tankestrøm, mens behandlingen står på, en kæmpe lettelse og frihed.

Der arbejdes med regulering af energi niveauet i kroppen, med særlig energi til dine organer. Milten og brislen har et specielt samarbejde når det gælder immunforsvar, så de får særligt fokus. Herudover også binyrerne, som står for dit kamp/flugt nervesystem, og tilsvarende det regulerende afslapningssystem.

Giv dig selv en kæmpe gave og afprøv Ansigts Refleksterapi. Din krop vil takke dig mange gange for beslutningen.