Stress

Bipolar Refleksterapi er en kombineret Ansigts- og Fod Refleksterapi, der er fantastisk til forebyggelse af stress. Det er en særdeles præcis og dyb zone-/punktfokuseret behandlingsform, hvor der først arbejdes på ansigt og derefter afsluttes på fødderne, efter en bestemt plan. De to poler, ansigt og fødder, deraf navnet.

Med denne metode, vil du på briksen opnå en fuldstændig afslappet og afspændt tilstand – en tilstand af indre ro. Når den tilstand indfinder sig, bringes du ved fortsatte tryk til et endnu dybere niveau, en egentlig meditativ tilstand.

Netop denne tilstand er nødvendig for at kunne regulere vejrtrækning og hjælpe kroppen til at give slip på og udrense stress, emotionelle toxiner og dermed også gamle traumer, der er lagret i både bevidstheden og underbevidstheden.

Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcis dét der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret. Denne behandling er særligt god, hvis du er stresset, i ubalance, lider af depression, har spiseforstyrrelser, oplevet traumatiske oplevelser m.m.

Med denne behandling reguleres kroppens og hjernens hormonelle niveau. Det betyder, at den store mængde stresshormoner som fx kortisol og adrenalin erstattes med opbyggelige og balancerende hormoner som serotonin, dopamin og noradrenalin.