Fiskeolie fra EQ

I 2020 startede jeg selv på denne omega-3, og efter få uger var det tydeligt i min hud at der var sket en forskel. Den var frisk og fugtet på en helt ny og anderledes måde. Sommeren over kunne jeg tage sol uden at blive forbrændt.

Men grunden til at jeg begyndte at indtage den, var fordi jeg havde stærke smerter i mine fingerled. Og som behandler, var det meget foruroligende. Jeg var nervøs for, at jeg havde fået slidgigt. Men allerede efter 6 uger var smerterne væk, og de er aldrig kommet tilbage. Det der kom som en totalt overraskelse var hvor meget jeg kunne mærke det i min hjerne. Jeg havde et langt bedre overskud og var mere glad. Og jeg kunne tydeligt mærke at der skete en stor forskel på min hukommelse og evne til at koncentrere mig. Det seneste resultat jeg har fået, er at mit kolesteroltal er gået ned.

Så jeg vil til enhver tid anbefale lige præcis dette mærke. Det er en ekstrem potent og ren fiskeolie, der er som at bide i en friskfanget fisk, der ikke er over 4 timer gammel. Mange jeg kender har afprøvet den med store mærkbare resultater.
Kontakt mig, hvis du vil vide mere om den eller bestil direkte her!

EQ Pure Arctic Oil er ren omega-3 olie fra 100% arktisk vildtfangede torsk fisket i det iskolde, næringsrige hav ud for den norske kyst.

  • 100% naturlig – ikke tilsat andre fiskeolier eller syntetiske tilsætningsstoffer;
  • En balanceret olie for at optimere forhold mellem omega-6 og omega-3
  • Godt for hjerte-/kar, hjerte, hjerne, syn, immunforsvar og muskler
  • Bidrager til normalt blodtryk og normalt kolesterol-, kalcium- og triglyserid niveau (fedt) i blodet
  • Fiskeolien er MSC- og CoC-certificeret og kommer fra bæredygtig norsk fiskeindustri
  • Den er sporbar, har lav totox værdi (lav harskningsgrad), fået 2 stjerner ud af 3 på smag af 200 sommeliers
  • Tilsat polyfenoler (antioxidanter) fra græsk økologisk koldpresset olivenolie af høj kvalitet, vitamin D3 og en frisk smag af citron eller orange.

Introduktions pris: kr.  849 + porto for 2 flasker olie og 2 tests. Herefter 5 flasker i abonnement, 1 hver måned.

Vi anbefaler dobbelt dosering den første måned – du vil derfor modtage 2 flasker EQ Oil i din første levering.

Med et EQ Premium abonnement modtager du med start i 2. abonnementsmåned en flaske af vores EQ Oil for kun 344 DKK + 42 kr. i forsendelse & håndtering. Normalpris 445 kr. per flaske.

Dit forløb starter med en anonym bloddråbetest (inklusiv i tilbuddet)
Den sendes til et laboratorium, hvor dit omega 3 niveau måles. Også din ratio mellem Omega 3 og 6 måles, for det er ubalancen mellem omega-3 og omega-6, der oftest er skyld i inflammation og sygdomme. Selv en lav inflammation kan skabe ubalance i kroppen. Den ønskede ratio skal helst ligge i et forhold under 1:4. Normalpris for denne undersøgelse er 998 kr.

5 måneder henne i forløbet får du endnu en test tilsendt, så du kan måle niveauet af omega 3 og 6, og se forskellen, fra du startede på olien.

Køb den her!

Ring eller skriv hvis du har spørgsmål undervejs i registrering.
Mobil 4154 4154
Mail: kontakt@refleks-terapi.dk