Migræne

Migræne skyldes en hormonel ubalance i din krop. Dobbelt så mange kvinder som mænd lider af migræne og for kvinder, kan migrænen være relateret til deres menstruationscyklus. Ca 15% af den danske befolkning lider af migræne.

Migræne er for de fleste en næsten uforklarlig tilstand af smerte. Migræne med aura er sædvanligvis en form for flimrende synsforstyrrelse med lysende mønstre, der opstår ca 20-30 minutter før migrænen sætter ind. Man kan endvidere opleve forbigående føle-, syns- og taleforstyrrelser.

Migræne uden aura varierer fra en mild spændingshovedpine til stærk og voldsom grad af hovedpine. Ofte ledsages hovedpinen af lys- og lydoverfølsomhed, kvalme og undertiden opkastninger, og mange holder sig isoleret for nedrullede gardiner og alt larm samt lys fra lamper, vinduer og skærme forværrer smerterne.

Under et anfald af migræne, sker en ændring i størrelsen af hjernens blodkar. Smertefibrene i blodårernes væg bliver irriterede, og nerverne, som omgiver blodårerne, frigør kemikalier og sender smertesignaler til hjernen.

Man kender ikke helt årsagen til migræne, men det menes, at hjernen er overfølsom over for signaler fra smertemålere i hjernehinden og blodkarrene i hjernen.

Test dig selv for migræne her: https://www.migraeniker.dk/om-migraene/har-jeg-migraene-2/

Ansigts Refleksterapi for migræne

Ansigts refleksterapi er særligt effektivt mod migræne. Jeg arbejder med hele hormonsystemet, blod- og lymfesystem med formål at regulere og udrense.  I behandling mod migræne bruger jeg akupunkturpunkter og nervepunkter for centralnervesystemet, hormonsystemet, lever og binyrerne. Har du aura, benyttes andre punkter, som har mere relation til øjnene og occipitallappen i hjernen. Jeg har gennem de sidste par år haft mange klienter, der har fået lettet smerter betydeligt, og nogle er gået fra at have migræneanfald flere gange om måneden til 1-3 anfald om året. Enkelte har nu kun lette hovedpiner.

Når du henvender dig for at købe behandling for refleksterapi mod migræne og hormonelle ubalancer får du tilsendt et spørgeskema, som skal udfyldes inden din behandling sættes i gang.

1 behandling 70 minutter 690 kr. Bestil HORMON Refleksterapi

3 behandlinger 1900 kr.
5 behandlinger 2999 kr