Overgangsalder

OVERGANGSALDER

Overgangsalderen sniger sig ind på os. Først synes du måske bare du sover dårligt i en periode, så begynder du også at få det ekstra varmt. Ikke kun om natten, men også midt på dagen i det mest irriterende øjeblik, hvor du står og præsenterer noget, sidder med en potentiel kunde, en ny kæreste mm. Dit humør svinger, du bliver måske grådlabil og bekymrer dig pludselig over ting, der aldrig har gjort dig urolig før. Du snerrer, græder og føler din krop svigter dig. Det er helt normalt og en del af kvindens menopause.

Det er bestemt ikke rart, og selvom man er glad for at menstruationen er ved at sejle væk i horisonten, så forræder kroppen dig nu på nye måder.

Jeg har haft alle de ovenstående symptomer på en tidlig overgangsalder og har selv fået hjælp med Ansigts Refleksterapi. Heldigvis havde jeg dygtige kollegaer der kunne hjælpe mig, mens jeg selv hjalp mine klienter.

Hvis du døjer med hormonelle udsving, kan du glæde dig til at få Hormon Ansigts Refleksterapi, da denne behandling står ud som noget helt særligt. Den har hjulpet mange af mine kvindelige klienter med deres udfordringer, lige fra PMS til Menopausen.  Den er også særligt god mod infertilitet.

Det er en vidunderlig behandling der varer 75 minutter. Størstedelen af behandlingen foregår i ansigt og på skalp, og jeg slutter af med at afbalancere punkter på dine fødder.

Prøv denne behandling hvis du har:

PMS, problemer med menstruation, PCOS, cyster eller smerter i underlivet
Problemer med at blive gravid
Kilo der ikke kan komme af/på i forbindelse med for lavt eller højt stofskifte
Migræne
Har hedeture, er gråd labil, ikke kan styre dit temperament eller andet i forbindelse med menopause
Har brug for fred i din krop, pga. hormoner der er i ubalance

Når du henvender dig for et forløb vil du modtage et spørgeskema, som du udfylder og returnerer.
Ud fra dine symptomer, kan jeg lægge et skræddersyet program kun til dig.

Jeg anbefaler altid, at du tager 3 behandlinger til at starte med, så din krop får mulighed for at arbejde med genoprettelse af ubalancerne.

Jeg hjælper gerne med ideer til kost der er hormonvenlig. Book tid under kostvejledning.