Cosmo Facial

Dette er en kosmetisk behandling, med hensigten at rense og normalisere ansigtshudens tilstand.

Der tages udgangspunkt i kroppens organiske og kemiske dysfunktion, som årsag til forandringer i ansigtets muskler, hud og væv.

Selve behandlingen kombinerer ansigtszoneterapi, akupressur samt lymfedrænage med en dybdegående ansigts muskelstimulering. Du vil føle det som 75 minutter i himlen!

Behandlingen udgør en regulerende stimulering i ansigtet og i hele kroppen. Ved hjælp af urgamle teknikker, med rødder i både asiatiske og indianske metoder, afspændes ansigtets muskulatur, og vævet drænes for væskeophobninger og affaldsstoffer.

Under behandlingen foretages en grundig visuel og taktil analyse af den enkelte klients generelle sundhedstilstand, og der tilrettelægges en individuel behandlingsplan.

Reflekszoner og akupunktur- og neurologiske punkter behandles i ansigtet og påvirker således kroppen indefra – og dermed også huden, vævets og musklernes tilstand.

Hensigten er ikke kun at normalisere hudens tilstand, med også at opnå en bedre generel organisk, fysisk og psykisk tilstand hos klienten. Sundhed afspejles i ansigtets kulør, hudens kvalitet og muskeltonus.

Under behandlingen anvendes kun 100 % rene og naturlige hybenprodukter, hvid jord samt naturligt uvasket mineralholdigt bjergsalt, der arbejdes ind i huden og optages igennem hudens og vævets cellemembraner øjeblikkeligt.

Hybenprodukterne, der er importeret direkte fra Patagonia i Argentina, er ikke tilsat farve og konservering.

CosmoFacial behandlingen forener vitaminer, mineraler og aroma med en behandlingsmetode, hvor der ligges vægt på harmoni, balance, afslapning og skønhed.